Sponsoring

Wij vinden het leuk om onze producten kenbaar te maken aan de buitenwereld. Dit doen wij het liefste in de vorm van producten weg geven. Zodat de paarden ook daadwerkelijk kennis kunnen maken met de producten.

Wilt u graag gebruik maken van onze sponsormogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Het liefst maken wij kennis via een telefonisch gesprek om de wensen van u maar ook van onze kant kenbaar te maken.

Een aantal voorbeelden van wat wij kunnen bieden zijn:

  • Proefzakjes beschikbaar stellen voor de deelnemers aan uw evenement
  • Spandoek beschikbaar stellen
  • Prijzen in de vorm van producten
  • Webinar voor uw leden

Heeft u andere ideeën deze zijn altijd welkom om met ons te bespreken.

Op dit moment hebben wij ook een ruiter die wij sponseren met onze voeding die wij hier graag aan u voorstellen:

Ik ben Vera en mijn paarden zijn Monkie en Bobby. Monkie is een 20-jarige appaloosa merrie, ik heb haar al 17 jaar en heb haar zelf beleerd. We hebben samen véél gedaan, dressuur, cross, springen, Trec, Working Equitation. Tegenwoordig doen we het rustig aan, ze is zo’n beetje met pré-pensioen. Monkie leert nog elke week haar eigen bixie-ruitertje paardrijden en ze gaat nog lekker mee het bos in. Bobby is mijn 10-jarige BWP merrie. Ze is bij me gekomen als ‘beleer-project’, maar is gewoon nooit meer weggegaan. Als de wedstrijden weer gaan opstarten zal ze uit gaan komen in het Z-dressuur, we starten samen Working Equitation en rijden TREC, hiervoor trainen we normaal gesproken regelmatig in de heuvels in het buitenland. Bobby was altijd wat moeilijk op gewicht te houden en ze kwam slecht uit haar wintervacht. Met hulp en advies van Carolien van Santen zijn we destijds uitgekomen met het voeren van een balancer, waar ze al snel echt van opknapte. Helaas begon ze najaar 2020 haar brokjes te laten staan en at ze steeds minder graag. We hebben opnieuw met Carolien overlegd en zijn toen terecht gekomen bij Superfit Horse en dat at Bobby gelukkig meteen erg goed. Om de extra benodigde eiwitten binnen te krijgen, krijgt Bobby er sinds een tijdje ook Protein Flakes bij. We hopen, net als iedereen, dat het leven weer een beetje gewoon wordt en we weer wat leuke wedstrijden en trainingen kunnen gaan rijden!

Op de foto: Vera de Boer met Bobby. Foto gemaakt door: R.K. Photography