SFH Natural Mash Pro

Een paard is een ruwvoer verteerder, voldoende goed hooi is daarom de basis van het paarden rantsoen. Door het eenzijdige ruwvoer wat wij tot onze beschikking hebben, is het van belang deze tekorten aanvullen. En daarvoor hebben wij Superfit Natural Mash Pro ontwikkeld.
Door de perfecte combinatie van zemelen, luzernemeel, vitaminen en mineralen is dit product uitstekend geschikt voor alle paarden. Waarom hebben wij gekozen voor deze combinatie? Allereerst dragen zemelen bij aan goede spijsvertering en zijn bovendien rijk aan mineralen. De luzernemeel draagt bij aan herstel na zware inspanningen of ziekte. Verder zijn er vitaminen en mineralen toegevoegd, om de Natural Mash Pro als volledige voeding te kunnen geven aan uw paard. Deze combinatie is uitstekend geschikt voor een gezond en energiek paard. De Superfit Mash Pro draagt bij aan een snellere verharing in de herfst en in het voorjaar. Tevens is het uitstekend geschikt voor oudere paarden met kauw problemen en zeer kieskeurige paarden. Verder is de Natural Mash Pro laag in suiker, zetmeel en vrij van melasse.
Kortom de Superfit Natural Mash Pro is een uitgebalanceerde voeding voor uw paard.

 SFH Natural Mash Pro A4 nolayers

Gebruiksaanwijzing: Het standaard voeradvies is 150 gram per 100 kg paard. Voorbeeld: uw paard weegt 600 kg dan is 900 gram Natural Mash pro voldoende. Het voeren van dubbele dosering is toegestaan in tijde van zware inspanning, verminderde weerstand en/of ziekte. De Natural Mash Pro één op één mengen het liefst met hand warm water, roeren en voeren

 

Verkrijgbaar in 2 en 10 KG verpakkingen